• 5 NOVEMBER - GREPPELTOCHT
  • AANMELDEN: 18 OKTOBER
Home » Agenda

Agenda

MFC Schoonebeek heeft een actieve Activiteitencommissie die regelmatig diverse evenementen en activiteiten organiseert; hieronder vindt u onze agenda. U kunt zich direct voor een evenement of activiteit registreren door te klikken op de deelname-button bij de betreffende activiteit.


UITGESTELD!!!

Nog geen nieuwe datum bekend

 

20:00 - 21:45 uur

Entree € 4,-, IVN leden gratis

LEZING 'DE WOLF'

In samenwerking met de Activiteitencommissie verzorgt IVN Emmen/Coevorden een aantal lezingen en een natuurwandeling. Er wordt nog een nieuwe datum vastgesteld voor de uitgestelde lezing: 'De Wolf' door Jeannet Hulshof, een professioneel betoog over de wolf en zijn leefgebied. 

Jeannet is bioloog, docent in het voortgezet onderwijs, voorzitter van St. Wolf-Fencing Nederland en provinciaal coördinator Groningen voor het wolven meldpunt.

 

NOVEMBER

 

5 november 2022

Vanaf 19:00 uur

 

Deelname: € 5,- p.p.

GREPPELTOCHT

Doe mee aan de spannende Greppeltocht op zaterdag 5 november! Vorm met je vrienden, sportmaten, collega's, muziekvrienden of wat dan ook een team van maximaal 5 personen en vervoer een super kwetsbaar Voorwerp ongezien over een route van ca. 10 km. Ongezien? Ja want er rijden ook Spotters op de route en als zij je weten te vangen in hun spotlicht heeft dat consequenties...

Heeft jouw team de meeste punten dan winnen jullie een mooie (geld)prijs! En Eeuwige Roem, natuurlijk.

Klik HIER voor alle informatie.