Agenda

MFC Schoonebeek heeft een actieve Activiteitencommissie die regelmatig diverse evenementen en activiteiten organiseert; hieronder vindt u onze agenda. U kunt zich direct voor een evenement of activiteit registreren door te klikken op de deelname-button bij de betreffende activiteit.


Poolen en tafelvoetballen in 't Aole Gemientehoes

Gezellig een potje poolen in 't Aole Gemientehoes! Kom onze gloednieuwe tafel uitproberen:  voor € 3,- kun je aan de balie de ballen ophalen om een uur te poolen.

En als je even moet wachten omdat er anderen aan de tafel staan, geeft niks, dan ga je toch gewoon even een potje tafelvoetballen! Voor de kosten hoef je 't niet te laten: voor € 2,- kun je een uur lang voetballen! Betalen & balletje ophalen bij de balie.


Mei


9 mei

15:00 uur

 

Kosten: € 7,50

SAMEN KOKEN / SAMEN ETEN

Samen koken en daarna gezellig samen eten - dat is toch veel gezelliger dan in je eentje! Iedere tweede dinsdag van de maand koken we onder deskundige begeleiding een lekkere maaltijd, die we daarna met zijn allen gaan opeten. Om te zorgen dat we voldoende ingrediënten aanschaffen om mee te koken is het wel handig als je je even van tevoren aanmeldt.

Wil je wel gezellig mee-eten maar ben je niet zo van het koken? Ook dat kan natuurlijk; om zeker te weten dat we genoeg te eten maken is ook hier van tevoren aanmelden fijn.


10 mei

14:00 uur

 

Kosten: € 7,50

PUBQUIZ VOOR OUDEREN

Samen met De Zonnebloem organiseren we op 10 mei een gezellige Pubquiz: leuke vragen, muziek die je zo weer meezingt, lekkere hapjes en drankjes - gewoon een heerlijke middag!

 

Meld je aan bij de beheerders, of klik op onderstaande knop. Of bel gewoon even naar 't Aole Gemientehoes, 0524 531504..

 


12 mei

20:00 uur

 

Kosten: € 7,50 of € 10,00 incl. pauze-arrangement

MAANDFILM MEI: AMADEUS

Amadeus is een Amerikaanse muzikale dramafilm uit 1984 van regisseur Miloš Forman met in de hoofdrollen Tom Hulce en F. Murray Abraham. De film gaat over het leven van componist Wolfgang Amadeus Mozart.

Het scenario is gebaseerd op het toneelstuk Amadeus van Peter Shaffer uit 1979. Dit stuk is losjes gebaseerd op de laatste jaren van Mozarts leven. 

Amadeus was een groot succes in de bioscopen en bracht in de VS alleen al 51 miljoen dollar op in 1984. De film werd genomineerd voor elf Oscars waarvan hij er acht won, waaronder die voor beste regie, beste film, beste mannelijke hoofdrol (F. Murray Abraham) en beste bewerkte scenario (Peter Shaffer). Daarnaast won hij meer dan dertig andere internationale filmprijzen, waaronder vier Golden Globes, vier BAFTA's, drie Premi David di Donatellos en de César voor beste buitenlandse film.

 


18 mei

15:00 uur

 

Kosten € 7,50  incl. eten

SPELLETJESMIDDAG

Kom gezellig rummikuppen, sjoelen, klaverjassen of mens-erger-je-nieten (of een van de vele andere spellen die we in huis hebben), en sluit vervolgens aan voor een lekkere maaltijd! Aanmelden is niet nodig, loop gewoon gezellig binnen en speel mee!