*** VRIJDAG 10 NOVEMBER FILMAVOND - FANFARE VAN BERT HAANSTRA ***

Agenda

MFC Schoonebeek heeft een actieve Activiteitencommissie die regelmatig diverse evenementen en activiteiten organiseert; hieronder vindt u onze agenda. U kunt zich direct voor een evenement of activiteit registreren door te klikken op de deelname-button bij de betreffende activiteit.


Poolen en tafelvoetballen in 't Aole Gemientehoes

Gezellig een potje poolen in 't Aole Gemientehoes! Kom onze gloednieuwe tafel uitproberen:  voor € 3,- kun je aan de balie de ballen ophalen om een uur te poolen.

En als je even moet wachten omdat er anderen aan de tafel staan, geeft niks, dan ga je toch gewoon even een potje tafelvoetballen! Voor de kosten hoef je 't niet te laten: voor € 2,- kun je een uur lang voetballen! Betalen & balletje ophalen bij de balie.


December


6 december

14:00 uur

 

Kosten: € 2,50

CREATIEVE MIDDAG

Een kaart maken, een doosje maken, cadeau-enveloppen maken - met of zonder gebruik van snijmallen, embossing sjablonen of andere hulpmiddelen, het kan allemaal op deze gezellige woensdagmiddag! Lekker een kopje thee erbij, heerlijk! Aanmelden is niet nodig, loop maar gewoon bij ons binnen.


9 december

12:00 - 17:00 uur

 

Toegang grats

KERSTMARKT 

Kom op zaterdag 9 december langs op onze gezellige kerstmarkt! Cadeautjes, kerstdecoratie, snuisterijtjes.... er is weer een groot aanbod met een grote diversiteit, dus voor elk wat wils! En ja, bij een kerstmarkt hoort natuurlijk ook glühwein en oliebollen! Lekkerrrrr........

 

Gaan we jullie zien op 9 december?


12 december

Aanvang koken: 15:00 uur

Aanvang eten : 17:00 uur

 

Kosten: € 7,50

 

 

SAMEN KOKEN / SAMEN ETEN

Samen koken en daarna gezellig samen eten - dat is toch veel gezelliger dan in je eentje! Iedere tweede dinsdag van de maand koken we onder deskundige begeleiding een lekkere maaltijd, die we daarna met zijn allen gaan opeten. Om te zorgen dat we voldoende ingrediënten aanschaffen om mee te koken is het wel handig als je je even van tevoren aanmeldt.

Wil je wel gezellig mee-eten maar ben je niet zo van het koken? Ook dat kan natuurlijk; om zeker te weten dat we genoeg te eten maken is ook hier van tevoren aanmelden fijn.


15 december

20:00 uur

 

Kosten: € 7,50, of €10 incl. pauze-arrangement

FILMAVOND: WHITE CHRISTMAS met Bing Crosby en Danny Kaye

Na de Tweede Wereldoorlog verlaten Bob Wallace en Phil Davis het leger en ze ontpoppen zich tot een song-and-dance-act van de bovenste plank. Davis stelt zijn collega voor aan twee mooie zussen, Betty en Judy, die óók een song-and-dance-act hebben. De zussen reizen af naar Vermont in het noordoosten van de Verenigde Staten om daar een kerstshow op te voeren. Wallace en Davis volgen - om ter plaatse te ontdekken dat hun vroegere legercommandant, General Waverly, de eigenaar is van het betreffende hotel... De misverstanden stapelen zich op als de twee koppels artiesten alles in het werk stellen om de Generaal te helpen een succes van zijn wintersportvakantie-oord te maken.