Zaalverhuur

MFC 't Aole Gemientehoes beschikt over 6 zalen die kunnen worden gehuurd voor uiteenlopende doeleinden. Vergaderen, een feestje, een borrel of een bruiloft, het kan allemaal.

Hieronder ziet u een overzicht van de zalen die wij hebben. Mocht u interesse hebben in het reserveren van een van deze zalen kunt ons direct bellen: 0524- 531504 of 06-82931420, of u kunt een aanvraag indienen d.m.v. de button.

Trouwzaal

Onze meest sfeervolle en meest aangeklede zaal. Geschikt voor zowel formele als meer feestelijke bijeenkomsten, met een capaciteit van ca. 75 personen.

De trouwzaal is de raadszaal van het voormalige gemeentehuis. Hier werden (en worden nog steeds) huwelijken gesloten. De ruimte vormt met een hoog plafond en sfeervolle aankleding een uitgelezen plek voor recepties, huwelijken en presentaties in zowel een gemoedelijke als in een meer formele setting.

De zaal is voorzien van een vaste tribune uitgevoerd in schoon metselwerk in een trapvormige opbouw met zitkussens. Een professionele beamer met bijbehorend projectiescherm horen bij de standaard uitrusting.

Zaalhuur: € 20,50 per uur.


Secretariszaal

Een zakelijke ruimte voor cursussen en vergaderingen voor ca. 18 personen.

De secretariszaal mag met recht een multifunctionele ruimte worden genoemd. Hier kunnen voor middelgrote groepen allerlei activiteiten worden georganiseerd. Cursussen, middelgrote vergaderingen en presentaties, maar ook bescheiden recepties passen uitstekend in deze ruimte van 9,00 x 5,40 meter.

Gebruik van een beamer met scherm is mogelijk.

Zaalhuur: € 12,50 per uur.


Collegezaal

Dit is de grootste zaal van het MFC. Geschikt voor vergaderingen, lezingen, repetities en voorstellingen tot ca. 100 personen.

Met de afmetingen 11,20 x 15,00 meter vormt de Collegezaal een prima locatie voor grotere bijeenkomsten, repetities, filmvoorstellingen, lezingen, bedrijfspresentaties e.d. 

In deze zaal kan gebruik gemaakt worden van een beamer met, gezien de grootte van de zaal, zelfs twee projectieschermen.

Zaalhuur: € 20,50 per uur.


Secretarie

Deze zaal is geschikt voor een zakelijke bespreking of klein kantoor tot ca. 8 personen.

De secretarie is de kleinste ruimte die u bij ons kunt huren, maar met de afmetingen 2,65 x 5,40 meter toch ruim voldoende om als kantoorruimte te gebruiken, klanten te ontvangen of een bespreking met 6 tot 8 mensen te organiseren.

Zaalhuur: € 8,50 per uur.


Burgemeesterzaal

De Burgemeesterzaal is standaard ingericht als vergaderzaal. Voorzien van strak en modern meubilair en akoestische voorzieningen leent deze ruimte zich bij uitstek voor wat grotere besprekingen, cursussen en presentaties. Uiteraard behoren een beamer en een projectiescherm tot de standaarduitrusting.

De ruimte is geschikt voor vergaderingen tot ca. 24 personen.

Zaalhuur: € 12,50 per uur.


B&W Kamer

De B&W-kamer is de ruimte die in het voormalige gemeentehuis diende als politiebureau. Nu is deze ingericht als vergaderruimte tot ca. 12 personen, maar ook het geven van presentaties aan kleinere groepen mensen kan uitstekend in deze ruimte.

Er kan gebruik gemaakt worden van een groot flatscreen met een aansluiting voor computer of laptop.

Zaalhuur: € 12,50 per uur.