Greppeltocht 2022

10 km, 34 teams, 7 controleposten, 3 spotters, moeilijke puzzels en leuke opdrachten…… Greppeltocht 2022 zit erop! En wat was het leuk!!!

Wij als organisatie kijken terug op een zeer geslaagd evenement, en afgaand op wat we terugkregen van de deelnemers hebben zij het ook erg leuk gevonden om mee te doen. Ondanks brandnetels in je neus, gras in je haar, en oh oh die vervelende bramenstruiken! Echt super om te zien dat veel deelnemers echt goed voorbereid aan de start kwamen m.b.t. het Kwetsbare Voorwerp, dit jaar een ei: gewatteerde doosjes, bakjes in diverse formaten, stukken PVC pijp voor als het een soepstengel zou zijn, geweldig! Verder was het maar goed dat wij de wijkagenten ingelicht hadden, want er liepen wel erg veel verdachte personen met bivakmutsen of donker geschminkte gezichten door de wijk (commentaar van een automobilist die een bij een team stopte: ‘jullie kunnen beter een lichtje op doen of een reflecterend hesje aan, want jullie zijn echt onzichtbaar in het donker!’ ).

Hierbij de volledige uitslag van de Greppeltocht. Het team dat zich als eerste heeft opgegeven en dat als eerste vertrokken is heeft wel erg veel pech gehad: verdwaald, post gemist, gespot, woordpuzzel lukte niet… maar het ei was heel!!! De teams die als eerste, tweede en derde zijn geëindigd hebben én snel gelopen, én alle spellen gehaald, én zijn niet gespot. Dat lukte meerdere teams zoals je kunt zien in de uitslag, maar die waren dus langzamer of zijn onderweg gespot.

Gefeliciteerd team 5, team 34 en team 27, goed gedaan!

Tot slot. Het was voor ons de eerste keer dat we dit evenement organiseerden, maar als het aan ons ligt komt er volgend jaar weer een Greppeltocht . We realiseren ons echter best dat er verbeterpunten zijn; een aantal hebben we zelf al bedacht (de kaart kon wel wat duidelijker bijvoorbeeld, en degenen die als laatste post de Brandweer hadden moesten soms wel heel lang wachten…) maar we horen graag van jullie waar jullie tegenaan liepen of wat jullie graag anders zouden zien volgend jaar. Want we hopen natuurlijk dat jullie er allemaal weer bij zijn volgende keer!